6 järkisyytä, miksi yhteistyö Laineen kanssa kannattaa

Laineen tavoitteena on asiakkaan bisneksen kasvu

Laine keskittyy ainoastaan oleellisten markkinointiviestien suunnitteluun. Turha karsitaan pois. Kiillotamme firman brändin loistavaksi joustavasti ja laadukkaaseen asiakaspalveluun panostaen. Asiakaspalvelusta vastaa yrittäjä itse.

Laineella on pitkä kokemus markkinoinnista ja bisneksestä

Hänellä on mainonnan suunnittelusta jo 20 vuoden kokemus. Yrittäjänä hän toiminut lähes 17 vuotta.

LUE LISÄÄ

Kilpailijoista erottuva ja korkealaatuinen mainonta on Laineen intohimona

Siitä Laine ei tingi. Se kokeilee ennakkoluulottomasti uutta. Sen tavoitteena on asiakkaiden kasvattaminen ja ainutlaatuisten viestien rakentaminen. Näinhän ne kaikki sanovat, mutta Laineen ja sen kumppanien taustat, kokemus ja into näkyvät positiivisesti työnjäljessä.

Laineen vahvuutena firmojen kasvuhaasteiden ymmärtäminen

Häneltä myös löytyy työkalut näiden haasteiden selättämiseen. Bisnesosaamista on karttunut työelämässä ja yrittäjänä toimiessa. Sen lisäksi hän on hakenut viimeisimmät työkalut firmojen kasvattamiseen Suomessa ja Espanjassa yliopistoista. Hän on opiskellut tuotantotaloutta, yrittäjyyttä, teollista markkinointia, kansainvälistymistä ja mediatekniikkaa.

Laineen yhteistyökumppanit ovat loistavia

Laine turvautuu kumppaniensa apuun erityisesti teknisissä ratkaisuissa, kuten paikkatietopalvelujen toteutuksessa, koodaamisessa, WordPress-toteutuksessa ja painotuotteiden painamisessa.

Laineella on pitkä kokemus nettisivujen suunnittelusta ja toteutuksesta

Hänen vahva design osaamisensa takaa erottuvat ja korkealaatuiset nettisivut. Kaiken tämän Laine vielä tarjoaa viimeisimmällä tekniikalla, kuten WordPress:llä ja mutkattomalla asiakaspalvelulla tietenkin.

LUE LISÄÄ