Markkinointi & Bisnes

Markkinoinnin onnistuminen edellyttää vahvaa firman liiketoiminnan tuntemusta. Suunnittelijan on haettava markkinointiin juuri oikeanlaiset ja erottuvat viestit firmasta, sen tuotteista tai palveluista.

Se vaatiikin firman syvällistä tuntemusta. Oikeanlaisilla tavoitemielikuvilla firman tuotteet tai palvelut käyvät kaupaksi ja firma kasvaa.

Markkinoinnin ja liiketoiminnan suunnittelu ja strategia täytyykin linkittää kiinteästi toisiinsa. Molempien tavoitteena on kasvattaa myyntiä. Tämä onnistuu monin keinoin ja mainonta on yksi niistä. Mainostaktiikoiden suunnittelussa on tärkeää, että suunnittelijalla on näkemystä ja kokemusta bisneksestä ja markkinoinnista. Bisnesstrategioiden, liiketoimintasuunnitelmien, visioiden, missioiden, kohderyhmien, budjettien, tavoitemielikuvien suunnittelun täytyy olla markkinoinnin suunnittelijalle tuttua firman kasvun saavuttamiseksi.

Keskeisessä roolissa suunnittelussa ovat juuri oikeanlaisten viestien lähettäminen. Ne rakentavat brändiä ja lisäävät sen tunnettuutta sekä myyntiä. Näiden viestien on kerrottava tarinaa firmasta ja sen tuotteista tai palveluista pitkäjänteisesti.

Laineen vahvuutena onkin suunnittelijan vahva kokemus ja tutkinto liiketoiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä. Yrittäjä, Mikko Laine, on hankkinut liiketoimintakokemusta jo vuodesta 1998 lähtien töissä, yrittäjänä toimiessaan sekä opiskeluissaan. Hän on koulutukseltaan muun muassa tuotantotalouden diplomi-insinööri, pääaineena yrittäjyys & sivuaineena teollinen markkinointi ja kansainvälinen liiketoiminta.

Markkinoinnin & bisneksen palvelut:

  • markkinoinnin suunnittelu
  • ideointi
  • kampanjasuunnittelu
  • liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Mikko Laine
Yrittäjä & mainonnan suunnittelija
 +358 40 527 0956
mikko.laine@mainostoimistolaine.fi

LÄHETÄ VIESTI TAI PYYDÄ TARJOUS!